LIMBO Bulgaria е независим гейминг проект основан от Джонатан “joXnka” Саламе и Диян “Dido” Каролев през авуст 2015 г. А това, както, самият Дидо казва, в първоначалното си описание на LIMBO, “е само началото”.

От тогава насетне LIMBO се утвърждава категорично като една от най-уважаваните гейминг платформи върху която творят, стартират и просперират редица запалени български геймъри.

От първичния огън на LIMBO се раждат инициативи като Първия кръг и Weekly Gaming Guide, а в неговите пламъци се каляват и усъвършенстват занаята стриймъри като Tsanibus, rubara, DEST, Me7a7ron, Dannyn, Jana, Malyg0s, Qforina, h3z0, LEX, 7re3k0, Dem0_Ch0vek, Sadaki7 и много други.

И макар предизвикан от времето и боговете на произвола, огънят на LIMBO гори силно и днес! В LIMBO всеки геймър може да намери приятелско рамо, което да го из-cary в труден момент. Другари, които да му подадат ръка във всеки заплетен пъзел, адвенчър и дори в Dark Souls. Най-важното е, че в LIMBO винаги можете да намерите приятел, с когото да поговорите за живота, игрите и каквото друго намерите за добре.

Но LIMBO никога няма да бъде LIMBO без верните си фенове. Пълчищата от заклети блюстители на гейминг правдата в интернет пространството, които винаги крачат, играят, плачат и се смеят редом с нас. Е, приятели, поклон и към вас!

Това, драги ни смехурковци, е LIMBO… днес.

А какво ще е утре? Зависи от нас, от вас и от всички хора, които вярват, че геймингът е повече от забавление - той е начин на живот!